23 juli 2011

Onlinekurs Skapande förändringSkapande förändring är kursen för dig som vill investera i dig själv. Som vill ta dig tid för eftertanke och reflektion; som vill må bra eller bättre genom att skriva och skapa.

Det finns många fördelar med att skriva. Det hjälper oss att nå insikt, att stressar ner, gå igenom och bearbeta. Kanske vill du nå något viktigt mål, kanske behöver du bearbeta något som berört dig? Eller kanske du bara vill ha lite kul tips på hur du kan variera vardagsdokumentationen.

Fokus ligger på skrivandeprocessen. Du kommer att få lära dig mängder med roliga, kreativa skrivtekniker. Förenad med massor av tips för dolda anteckningar, doodling och annat kul blir resultatet en oslagbar kombination, en kreativ bok som du kan återvända till och utveckla hur långt som helst. Skrivandet är bara för dig eller dem du väljer att visa det för. Det behöver inte vara korrekt, utan här handlar det bara om att hitta flödet och glädjen. Skapande förändring är väldigt individuell. Med utgångs- punkt ifrån kursmaterialet väljer du själv vad du vill skriva om. Varje vecka får du ett ord och ett citat att tänka, skriva, måla och skapa till.

Hinner du inte allt eller vill inte göra allt just nu så kan du ta det senare. Kursen ligger kvar i tre månader. Det finns ett galleri att lägga upp alster i och ett forum för tankar och diskussioner.

Har du frågor får du gärna kontakta Caroline Rundby som under sakkunnig ledning delar med sig av sin personliga erfarenhet.

Välkommen med din anmälan!

caroline@inzpira.se
Skype id: Caroline Rundby

http://rundby.blogg.se/

Startdatum: 15 augusti
Varaktighet: 4 veckor (Kursen är tillgänglig för dig i 3 månader efter startdatum).
Sista anmälan: 14 augusti

Kursavgift: 200 kr

Materiallista - använd det du råkar ha hemma:
• Anteckningsbok
• Penna (eller flera pennor) som du gillar att skriva med.
• En pärm att sätta in texter, skisser, scrappsidor i så att du har allt samlat! Caroline använder ett 30x30 cm scrapalbum. Men vilken storlek som helst funkar.
• Scrapsaker du har hemma
• Akrylfärg i dina favoritfärger
• Mist
• Distress dynor och stämpeldynor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar