13 augusti 2012

En liten sneak peek och lite kursprat.

God morgon och välkomna till Inzpirabloggen, denna nya vecka!
Hoppas att er helg varit riktigt bra och fylld till bredden av fina stunder, sköna sovmornar, kreativa skapandeprocesser och mysiga fikor med de allra mest älskade.

Idag tänkte jag göra en liten "fuling" och visa er en såkallad "sneak peek" (eller förhandskik) på något som kommer att vara med i oktobernumret. Allra bästa Maria, vår fantastiska fotograf, har hela alstret hemma hos sig och var rar nog att ta ett par fina foton som jag kunde använda till detta och jag bestämde mig för att visa den här lilla biten:


Kan ni alls ana vad det är för något?...

Hade jag varit ni, hade jag nu funderat på "men varför i hela fridens namn visade hon det här konstiga lilla fotot, för?!" men det ska jag förklara! Det var nämligen så att just det här alstret aldrig hade kunnat komma till om det inte varit för Inzpiras egen Fiffi.
Sanningen att säga hade jag aldrig ens funderat på att det här var en teknik man kunde testa, och jag hade definitivt aldrig vågat prova den - om det inte var för den där fantastiska onlinekursen jag gick innan jag började jobba för Inzpira.

På fullaste allvar har jag aldrig lärt mig så mycket nya, roliga saker som jag gjorde på DEN kursen och jag rekommenderar den varmt! Den är otroligt rolig och fullständigt knökfull av spännande idéer, tips och tekniker. Som den här ovanför.
...men ni får själva gå kursen (eller en av de andra fantastiska online-kurserna vi erbjuder, kanske?) för att lära er hur och vad.
Samt - naturligtvis - läsa tidningen när den kommer ut, för att få se alltsammans i sin helhet!

Ha en fin vecka!
Ps. Allra käraste syster, min: GRATTIS på födelsedagen!

1 kommentar: