26 april 2012

Småkort till paket och blomster

Ibland är det den där lilla, lilla detaljen som gör hela skillnaden.
Man kan ge bort ett färdiginslaget paket, en trisslott, en chokladkartong eller en färdiggjord blombukett - och så petar man ner ett litet kort tillsammans med gåvan och plötsligt känns det så mycket mer personligt.

...men man ska ju ha TID att göra ett kort också! Ibland är det lite sämre med den där tidsbiten. Då är det ursmart med motiv som man bara kan klistra dit! På de här korten har jag gjort det så lätt för mig som det bara går.

Man behöver:
* kortstomme, cirka 10x7,5 cm viks dubbel (så att de blir 5x7,5 cm)
* färdiga figurer eller klistermärken  (Dessa sötnosar är från Creativ Company - finns under "kortdekorationer, plast och akryl ")
* washitejp eller papper (Denna tejp är från You Do)


Jag har valt att inte skriva någon hälsning utanpå korten, för att göra dem så användbara som möjligt. När jag sedan vill ge bort dem kan jag välja att stämpla (att handskriva eller skriva ut från datorn går också bra, såklart) en hälsning utanpå, eller så skriver jag alltsammans inuti.
Man kan naturligtvis också slå ett hål i hörnet på kortet för att fästa ett band där, om man vill hänga kortet i en blombukett, till exempel.

VERKLIGEN lätt som en plätt... och visst blir de väl ganska söta?

4 kommentarer:

 1. Jättesöta!!
  Jag gör ofta en hel bunt och skickar till min farmor, hon går ofta på födelsedagskalas och div aktiviteter så hon tycker det är utbra med små kort!

  SvaraRadera
 2. Underbart söta kort! Måste prova - genast!!!
  Tack för tipset:-)
  Kram Outi

  SvaraRadera