22 april 2012

Vi söker: DIY lampor

Vi på Inzpira vet att vi har världens smartaste läsare. Vi kan liksom tänka oss er allihop med en lysande glödlampa över huvudet, sådär som alla seriefigurer alltid får, varje gång ni får en idé – och just nu eftersöker vi, bildligt talat, era allra, allra mest LYSANDE idéer…
Härmed efterlyser vi nämligen finurliga DIY-lampor* av alla dess slag. Har DU ett kul projekt på lut, eller har du redan en egengjord lampa hemma som du skulle vilja visa upp i Inzpira magazine? Ta chansen att ”upplysa” oss!... ;)


Maila ditt projekt till sofie@inzpira.se och bifoga en bild och en mindre beskrivning. Blir din lampa antagen hör vi av oss till dig med ytterligare uppgifter om kompletteringar.
Vi vill ha ditt mail senast den 10/5. Döp ditt mail till "DIY-lampor", tack.


Nedan finns några inspirerande exempel på DIY-lampor. Här kan man verkligen tänka utanför boxen och hitta på hur tokiga och roliga lampor som helst!Pipelamp 

*DIY= Do It Yourself. Såkallad recycling och upcyling (att göra om saker som redan finns) är vanligast – men uttrycket gäller även sådant som är skapat från grunden.

Projekten får ej tidigare ha varit publicerade, ej heller visats upp i gallerier, bloggar, hemsidor eller varit med på mässor eller på annat sätt visats upp. Tre månader efter tidningens utgivande är det sedan exklusivt för Inzpira Magazine och får ej publiceras. Därefter går det bra att du visar dina alster.

Vi ersätter publicerade bidrag med fem ex av det nummer ditt projekt är publicerat i

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar