21 juli 2012

Kortutmaningen till Inzpira nr 6/2012

Nu är det dags att gnugga geniknölarna på temat "snö/vinter/is" alternativt på temat "Rosa Bandet".
Förutom den vanliga utmaningen, till nummer 6/2012, har vi nämligen en snabb extrautmaning till nummer 5/2012. Oktober är som ni säkert vet Rosa Bandets månad, och vi på Inzpira vill uppmärksamma detta genom att ha med Rosa Bandet som undertema i magazinet som ges ut i oktober.
Denna tidning har egentligen redan haft deadline, men vi kör en snabb extradrive med deadline klockan 23:59 på fredag den 27:e juli. OM ditt bidrag blir utvalt kommer vi att behöva få in det redan på måndagen, så var beredd att skicka under helgen! ;)

Med tanke på årstiden tycker vi också att snö/vinter/is känns passande och bra.

Ni kan alltså välja att skapa utifrån ett av våra två teman eller efter skissen, enligt förklaringen ovan. Det går också bra att kombinera vinter-temat med skissen. (Givetvis får ni gärna skicka in fler än ett kort, om ni vill!)

Såhär ser skissen ut:
Det är fritt att tolka den men det ska tydligt synas att man inspirerats av skissen.
Vi behöver era bidrag så fort som möjligt, senast den 10 september 2012.
Maila en bild och ett par rader om ert projekt till: zarah[@]inzpira.se
(Kom ihåg att ta bort klamrarna först.)
Var snäll och döp både ert mail och er bild till "Ert Namn+utmaning" (dvs till exempel "Anna Nilsson+kortskissen 6/2012" eller "Anna Nilsson+tema Rosa Bandet") så blir jag jätteglad!

Villkor:
Projekten får ej tidigare ha varit publicerade, ej heller visats upp i gallerier, bloggar, hemsidor, varit med på mässor eller på annat sätt visats upp. De får naturligtvis heller inte visas innan deadlinen passerat och ni fått besked om huruvida ert alster blivit utvalt eller ej. Tänk också på att inte skicka/ge bort era projekt - om vi publicerar ett alster kommer vi troligen att behöva få in det för fotografering.

Vi längtar efter att se era fina tolkningar!
 Ps. Inlägget uppdaterat med ny info gällande Rosa Bandet-temat eftersom det blev lite snurrigt på kontoret. Mitt hjärnkontor, alltså... ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar