16 juli 2012

På kryssning i medelhavet


Jag har precis kommit hem ifrån en helt makalös semester! Min pappa jubilerade och slog till på stort och bjöd hela familjen med barn & barnbarn på kryssning i medelhavet! Sist jag var på kryssning var 2007, i Sydafrika. En riktig scrapkryssning, ja som ett flytande scrapevent, arrangerad av en grossist. Det var en kul upplevelse på många sätt!

Den här kryssningen var lite annorlunda. Vi var 16 stycken i åldrarna 8-77 år och det var s-e-m-e-s-t-e-r i ordets rätta bemärkelse. Det var ljuvligt att få umgås med mina föräldrar (som bott utomlands i många år) och min bror och hans familj som bor i USA. Och även om jag bor ett stenkast ifrån min kära syster och hennes familj så träffas man ändå inte så ofta – ja ni vet hur livet och livets små vardagligheter alltid kommer emellan. Men den här underbara veckan tog vi igen allt med råge. Dagarna spenderades med att bada, träna, sola, läsa och besöka små pittoreska byar när båten gick in till land. Ja, ok, inte Santorini då där halva familjen drabbades av en djup fobi för åsnor som nog blir svår att skaka av sig!  

Utbudet av aktiviteter ombord var stort och jag blev glatt överraskad när jag upptäckte att det även fanns scrapbooking. Temat var naturligtvis kryssning och semester. Det blev visserligen inte scrappat så mycket den här veckan, men kiten har vi med hem. Minnena och fotona plockar vi fram en kulen höstkväll och myser med.Nu är jag på väg igen! När du läser detta sitter jag på en cykel, på väg till Paris. Vi kämpar för livet!

  

1 kommentar:

  1. Fantastiska Helena!! Skönt att du fick vila dig lite inför cykelfärden. Jag hejar på dig!!

    SvaraRadera