10 oktober 2012

Kortutmaningen till Inzpira nr 1/2013

Nu är det dags igen, kära läsare, för en kortskiss och ett tema! Som vanligt går det bra att skapa från antingen temat ELLER skissen - eller att kombinera dem. (Man bör dock tänka på att tidningen kommer ut i februari 2013, och försöka hålla sitt kort någorlunda "tidsenligt".)

Temat för tidningen kommer att vara alldeles extra frestande, färgsprakande och glädjefyllt... eller vad sägs om det här?!
Påsk + godis + sötsaker!

Såhär ser skissen ut:
Det är fritt att tolka den men det ska tydligt synas att man inspirerats av skissen.
Denna skiss gäller endast kort, ej layouter.
Vi behöver era bidrag så fort som möjligt, senast den 10 november 2012. Maila en bild och ett par rader om ert projekt till: zarah[@]inzpira.se (Kom ihåg att ta bort klamrarna först.)

Var snäll och döp både ert mail och er bild till "Ert Namn+utmaning" (dvs till exempel "Anna Nilsson+kortskissen 1/2013" eller "Anna Nilsson+tema") så blir jag jätteglad! 

Villkor:
Projekten får ej tidigare ha varit publicerade, ej heller visats upp i gallerier, bloggar, hemsidor, varit med på mässor eller på annat sätt visats upp. De får naturligtvis heller inte visas innan deadlinen passerat och ni fått besked om huruvida ert alster blivit utvalt eller ej. Tänk också på att inte skicka/ge bort era projekt - om vi publicerar ett alster kommer vi troligen att behöva få in det för fotografering. Vi längtar efter att se era fina tolkningar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar