20 oktober 2012

Tävlingsbidrag: vecka fyra!

Det är dags att visa sista omgången av era helt oslagbart fina bidrag till vår Stora Tävling.
Vad tomt det kommer att bli! Som tur är, har vi ju våra vanliga calls till magazinet, och med (o-)jämna mellanrum visar vi också läsarbidrag i vår blogg. Helt kommer vi alltså inte att sluta skryta med er - för hur skulle vi kunna det?
Det är ju NI som är våra bästa designers!

Glöm alltså inte att skicka in till oss - både till calls och helt på eget bevåg. Är det kreativt, har du skapat det, är det tidigare ovisat? Då vill vi se det! Våra emailadresser hittar du i sidobaren.

Nuså... Här kommer påminnelsen om vad deltävlingen gick ut på:


Vecka 4 - arv/miljö!
Här vill vi att du skapar någonting stort. Storleken på ditt alster ska vara minst 12x12 tum (dvs 30,5x30,5 cm) så en layout, en tavla, en altrad bil, en mixed media-dörr… VAD du gör är upp till dig, och om du väljer att skapa efter tema arv, miljö eller en kombination är ditt eget val – så länge storleken på ditt alster alltså överstiger 12x12 tum.

Dessutom vill vi se följande:
*Minst fem rader text (antal ord per rad är inte relevant.)
*Minst fem utstansade/punchade detaljer.
*Någonting som flyger/kan flyga.
*Spets/band/snören.
*Metall.

...och bidragen som fick oss att tappa hakan?
Dem ser Ni här:


Ni kan naturligtvis klicka på bilderna om ni vill se dem större. Om det skulle vara så att ditt bidrag fattas i galleriet, att du har några kommentarer eller frågor, eller att du av någon annan anledning behöver kontakta oss angående ditt bidrag till tävlingen, så maila oss på tavling[@]inzpira.se (ta bort klamrarna först) så att vi säkert får ditt meddelande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar