29 november 2011

Jul

Ja, nu är det inte långt kvar till jul och förberedelserna är säkert igång hos de flesta av oss. I år har jag varit ute i god tid och jag har till och med köpt en del julklappar redan (och det är verkligen rekordtidigt för att vara mig, brukar alltid stå där med listan den 23:e).

Det är faktiskt så att jag även börjat göra lite julkort till nära och kära och jag som inte scrappar eller kortmakar....längre, jag gör dem digitalt istället.

Här nedan har jag gjort två enkla kort där jag först har gjort en lite tjockare ram och sedan "julade" jag till det med lite fina stjärn-penslar från nätet och skrev dit en liten hälsning. Mer än så behövs inte tycker jag. Det finns hur mycket fina jul-penslar som hest, bara till att söka på nätet.Jag vill även passa på att påminna om vår tävling. Läs HÄR hur du deltar. Vinnaren presenteras den 1 december.


Avslutningsvis påminner jag även om vår stundande Julkalender. Varje dag med början den 1:e december och fram till jul kör vi en utlottning, så glöm inte att titta in då.1 kommentar:

  1. Jag digitalar oftast mina julkort åxå.. Det är smidigt. :)

    SvaraRadera