25 februari 2012

Scrap- och Stämpelmässan i Helsingborg


Varmt välkommen till den 15:e upplagan av Scrap- och Stämpelmässan i Helsingborg!

Nu laddar vi inför vårens mässa som kommer att bli en helt galen tillställning kryddad med spännande nyheter i sann Inzpira-anda. På mässan ställer scrapbooking- och stämpelföretag ut som säljer det senaste och hetaste på marknaden. Vill du berika ditt skapande skall du passa på att gå en av våra workshops där Inzpiras egna kreatörer delar med sig av sina kreativa kunskaper.   Ta med dig bästa sällskapet och njut av en härlig söndag. Ett kreativt frosseri - för ditt skapande och välbefinnande!

Plats:
Sundspärlan
Fältarpsvägen
256 59 Helsingborg

Sundspärlan www.sundsparlan.se gå in under program och därefter mässor och läs om oss.
Öppettider: Söndag 10 - 16
Inträde: 50 kr, barn upp till 14 år fritt inträde.
Workshops: Se nedan
  

Scrapträff - mitt i smeten
Snart är det dags att samla ihop pysselsakerna och pyssla så det står härliga till! Shoppa kan du göra när andan faller på! I avgiften ingår lunch, utlottningar och glädje!! Kom och inspireras i goda vänners lag!
Anmälan: e-mail massa@inzpira.se
Din plats är garanterad när anmälningsavgiften är betald.
Pris: 195:-
Bankgiro: 755-8992

Datum: 25 mars, 2012
Tid: 10 – 16
Ansvarig: Caroline Rundby


Workshops
Ta en paus i shoppandet och lär dig en ny teknik, testa nya produkter och kicka igång inspirationen! Vad sägs om att jobba med bivax, aluminiumtejp eller Panpastels i 80 olika färger? Var med på en, två eller varför inte alla kurserna som Inzpira-tjejerna erbjuder! Det är ju trots allt bara mässa två gånger om året!
Varmt välkommen!


Metalltag 
Inför den här kursen har vi gjort en djupdykning i Ingemars (Karins make) verktygslåda! Och vad hittade vi där? Jo, aluminiumtejp! Kanske du, liksom Ingmar undrar: Vad ska det va’ bra för? Anmäl dig till kursen så får du se! Men vi kan berätta så mycket som att du kommer att gå hem med en fräck tag med metallic-look. Teknikerna? Torrembossing, prägling och distress!
Tid: 11.00 - 12.30
Pris: 150:-
Kursledare: Karin Jönsson

12 platser
Din plats är garanterad när anmälningsavgiften är betald.
Bankgiro: 755-8992

Anteckningsblock Shabby Style 
Bivax? Ja, det här är en liten sneak-peak på vad nästa Inzpira kommer att handla om. Är du nyfiken på hur du kan använda bivax i ditt pysslande? Då är den här kursen något för dig. Du kommer att få dekorera ditt eget anteckningsblock ”shabby style” med en superenkel, men ack så rolig teknik. Tekniken kan du sedan tillämpa i oändlighet!
Tid: 13.00 - 14.30
Pris: 150:-
Kursledare: Helena Påhlsson

12 platser
Din plats är garanterad när anmälningsavgiften är betald.
Bankgiro: 755-8992

Visionboard 
Visionboard, dreamboard, moodboard, drömtavla, måltavla – kärt barn har många namn! Men syftet är detsamma: att strukturera upp sina mål på ett kreativt sätt. En riktigt het trend just nu! Vill du känna på och använda material som kanske är nya för dig? Då skall du anmäla dig till Carolines kurs där du får göra en visionsinspirerad layout med gesso, Panpastels, strukturpasta och akrylfärger!
Tid: 15.00 - 16.30
Pris: 150:-
Kursledare: Caroline Rundby

12 platser
Din plats är garanterad när anmälningsavgiften är betald.
Bankgiro: 755-89921 kommentar: