13 december 2011

Ni glömmer väl inte våra calls?

Det är bråda tider nu!
Pepparkakor ska bakas, julklappar ska slås in, granar ska pyntas och glögg ska kokas. (För att inte tala om alla fönster som måste putsas om och om igen pga regnet, alla skinkor som ska griljeras, alla risgryn som ska bli gröt... och så vidare.)

Passa på att ta en kreativ paus lite då och då. Det är nyttigt för både kroppen och själen att få sitta ner och skapa en stund, och vi på Inzpira vill såklart gärna hjälpa till med inspirationen!
På vår call-sida hittar ni alla våra aktuella utmaningar.

Häromdagen fick jag in ett så himla fint kort till kortskissen, och tyvärr passar det inte in i tidningen eftersom de calls vi har uppe nu är till nummer fem (tema bröllop och honung) - men det passar ju alldeles utomordentligt att visa i vår blogg, såhär i juletider, så jag ber att få presentera Jenni och visa hennes vackra kort:
Visst är det fint?!

"Iloista Joulua" betyder God Jul på finska, berättade Jenni - och hade man fått detta kort i brevlådan hade det helt klart borgat för en ovanligt fin jul, det är jag säker på.

Vill du också testa att skapa efter kortskissen, så ser den ut såhär:
Välkommen att sända ditt bidrag till mig på zarah@inzpira.se.
Var snäll och döp ditt mail till "Kortskissen nr 5 - Ditt Namn" (dvs till exempel "Kortskissen nr 5 - Anna Svensson")

Ha en riktigt trevlig Lucia - och glöm för all del inte att tävla i vår fina adventskalender! Nya priser varje dag.

2 kommentarer:

  1. Nydelig kort! Enkelt og så delikat. Dette kan jeg bruke til inspirasjon sammen med mine elever på skolen. Takk og god førjulstid.

    SvaraRadera
  2. Sååå fiiint. God jul till alla!!

    SvaraRadera