2 december 2011

Sprid glädje!

På en julmarknad i Landskrona sprang jag förbi ett bord med handgjorda kort, tags, tvålar och annat smått och gott. Men det som fick mig att stanna till var vackra påsar med godis. Vid en närmare titt på innehållet såg jag att det var polkabräck. Och jag sa till min dotter:
- Titta Sara, precis sådana har vi med i julnumret av Inzpira!!!
Tjejerna bakom godsakerna, Anita Ödman och Margareta Ivarsson, berättade att de hade sett receptet i Inzpira, provat och nu stod de här och sålde.
- Det är väl tillåtet att göra det? frågade Margareta osäkert.
Svaret på den frågan är tveklöst ja! Javisst får man göra det! Det tycker vi som jobbar med tidningen är jätteroligt och visar att vi är på rätt spår.

Dessutom blir vi ännu gladare när det startar nya verksamheter med fokus på skapande och välbefinnande. Såväl hobbyinriktade som professionella. Anita och Margareta som ligger i startgroparna för att kicka igång verksamheten No 2011 producerar även hudkrämer baserade på naturliga ingredienser. Vi hoppas få höra mer om detta i framtiden. Tills dess säger vi lycka till, tjejer!

Idag, den 2 december kan du vinna två härligt doftande, handgjorda tvålar ifrån No 2011. Det enda du behöver göra är gilla och dela inlägget på Facebook.16 kommentarer:

 1. Gillar och delar (Ulla Olsson)
  ulla7373@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Gillar o delar cissie
  cizzie_80@yahoo.com

  SvaraRadera
 3. Herlig fat, liker og deler!♥:)

  SvaraRadera
 4. Gillar definitivt... Och delar!

  SvaraRadera
 5. Håkan Nilsson
  Gillat och delat :)

  SvaraRadera
 6. gillar och delat på fb med namn Lili Ying.
  Hoppas!
  mail:he-jasmine@163.com

  SvaraRadera
 7. gillar det och har delat!!
  Skoj skoj!

  SvaraRadera
 8. Gillar & delar! Härlig inspiration!!! Blev sugen på att göra polkagrisbräck nu, måste ner på DollarStore och leta polkagrisar!

  SvaraRadera
 9. ingridbrink58@gmail.com2 december 2011 17:36

  Gillar också och delar :-)

  SvaraRadera
 10. Ska gå in på fb och gilla och dela! Jag har fastnat för era pappersgranar i tidningen. Så roliga att göra, har blivit tre stycken hittills. ;)

  SvaraRadera
 11. Tack för alla kommentarer! Jätteroligt!
  Jessika - dela gärna med dig av granarna. Har du egen blogg så lägg linken på vår FB sida. Vi älskar att se alster som ni skapat!

  SvaraRadera
 12. Kerstin Lannemyr3 december 2011 17:09

  Gillar absolut!

  SvaraRadera